Critical Mass professionaliseringsaanbod voor docenten

Datum toegevoegd: 01 november 2022
  • Sector MBO
  • Categorie Scholing
  • Aanbieder Critical Mass

Stichting Critical Mass maakt interactieve gesprekstarters over onderwerpen waar het schuurt in de maatschappij. Voor docenten bieden zij verschillende trainingen aan waarin docenten werken aan het structureel bespreekbaar maken van gevoelige maatschappelijke onderwerpen verschillende manieren van ingrijpen en het creëren van een inclusief klassenklimaat waarin elke student zich veilig voelt.

Wat kun je verwachten/wat levert het op?

Alle workshops en trainingen zijn interactief met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en inzichten. Op basis van voorbeelden uit je eigen werkpraktijk gaan we aan de slag. We geloven in het zelf ervaren en doen als belangrijk component van leren. Bewustzijn creëren over houding, aannames en gedrag van jezelf en anderen om je heen staat hierin centraal. Een ervaring kan oefenen met een trainingsacteur zijn, een VR beleving of het spelen van een dilemmagame.

Vanuit ervaringsleer stimuleren zij empathie en werken ze altijd met het vergroten van bewustzijn en handelingsvaardigheden. Je traint handelingsvaardigheden en krijgt nieuwe tools. In de trainingen staat zelf ervaren, samen bespreken en alles direct toepassen in de praktijk centraal.

Op maat trainingen/invulling van studiedagen

Critical Mass voorziet ook in op maat gemaakte workshops. Ze kunnen verschillende workshops aanpassen en ontwikkelen. Wil je meer weten neem dan contact met ze op.

Neem contact op met Critical Mass >

Overzicht aanbod

Hieronder zie je het professionaliseringsaanbod in één oogopslag. Klik op de brochure hiernaast voor een uitgebreid overzicht.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*