Neem jij ook plaats aan de BurgerschapsTafel?

30 juni 2023
  • Duur 09:30 - 13:00
  • Locatie MBO Raad Woerden
  • Organisator Expertisepunt Burgerschap

Neem jij ook plaats aan de BurgerschapsTafel?

Zet jouw organisatie zich in voor beter burgerschapsonderwijs in het po, vo en mbo? Bijvoorbeeld door het aanbieden van instrumenten, begeleiding en/of lesmaterialen? Dan nodigen we je graag uit voor de eerste BurgerschapsTafel van het Expertisepunt Burgerschap!

Tijdens deze ochtend maken we kennis met elkaar, informeren we je over het Expertisepunt Burgerschap en onze opdracht. Daarnaast verkennen we wat we gezamenlijk voor het onderwijsveld kunnen en willen betekenen.

We gaan met elkaar in gesprek om:

  • het aanbod voor de scholen op het gebied van burgerschap in kaart te brengen om bij vragen vanuit het onderwijsveld gerichter door te verwijzen. De bedoeling is om op termijn dit aanbod te ontsluiten;
  • een gezamenlijk beeld te krijgen van welke zaken belangrijk zijn om de onderwijsprofessionals op scholen en in de klas verder te helpen;
  • een netwerk te vormen waardoor verbindingen, samenwerkingen en co-creaties ontstaan.

Praktische informatie

Datum: 30 juni 2023

Tijd: 9.30 – 13.00 uur

Locatie: MBO Raad; Houttuinlaan 6, 3447 GM Woerden

Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Meld je aan voor de bijeenkomst via dit formulier. We hebben plek voor 50 mensen. Bij meer dan 50 aanmeldingen zullen we de bijeenkomst nogmaals organiseren. Vanwege het beperkte aantal plekken kunnen er maximaal twee deelnemers per organisatie worden aangemeld, beide personen vullen een eigen aanmeldformulier in.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*