Brede Vorming Parade

20 juni 2024
  • Duur 09:15 - 16:00
  • Locatie Leeuwarden
  • Organisator Onderwijs124
  • Prijs € 124,-

Tijdens deze dag wordt de Brede Vorming in het mbo verkend, getoond en gevierd. Want Brede Vorming gaat verder dan het klaslokaal en moet vooral gelééfd worden.

Dat vraagt om een omgeving waarin je verrast kan worden, waarin je verbeelding geprikkeld wordt en je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Want samen creëren we manieren om werelden te openen voor iedere student én medewerker, zodat zij in vrijheid verbinden met wat hun leven betekenisvol maakt. We leren onszelf het leven door.

In een wervelende Parade-sfeer wordt het mbo aan kunst, cultuur en creatieve maakprocessen verbonden. Daarbij raakt het beroep, levensbeschouwing, sport, burgerschap en spel niet uit het oog verloren. De Parade biedt theatervoorstellingen met nagesprek, workshop-ervaringen voor hoofd, hart en handen, verrassende ontmoetingen in de tussenruimte en een wervelende slotscène van Koen Vos als Practor Brede Vorming, die tevens afscheid neemt.

Dus heb je zin om geïnspireerd te raken? Heb je behoefte om nieuwe ideeën op te doen? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je nieuwsgierig? Ben je bereid om buiten je gebaande pad te lopen? Ben je verliefd op het onderwijs? Schrijf je dan in!

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*