Conferentie: Met Alle Respect!

05 april 2023
  • Duur 10:00 - 16:15
  • Locatie Live in Hilversum of online

Woensdag 5 april vindt de jaarlijkse onderwijsconferentie Met Alle Respect! plaats. Dit jaar is de conferentie volledig hybride. Je kunt dus kiezen of je naar Gooiland in Hilversum komt of dat je het online programma volgt. Met Alle Respect! is dé kans om je kennis over sociale veiligheid in het onderwijs op te frissen!

Inspirerend aanbod & praktische tips
We hebben twee inspirerende keynotesprekers en zowel online als op locatie een keur aan interessante workshops. Het levert je inspiratie op en met de tips en praktische handvatten kun je de dag erna direct aan de slag in de klas. Lees meer over de keynotesprekers en de verschillende workshops.

Hybride conferentie
In Gooiland in Hilversum kun je interactieve workshops volgen en collega’s uit het land ontmoeten. Dit programma op locatie is van 10.00 tot 16.15 uur. Met name leraren, schoolleiders en -bestuurders nodigen wij uit om naar Gooiland te komen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om niet te reizen. We hebben namelijk ook een ruime keuze aan online workshops en webinars. Het online programma is van 10.00 tot 14.45 uur. Het plenaire programma is hetzelfde voor de online deelnemers als voor de deelnemers die in Gooiland aanwezig zijn. Je kunt je vragen live stellen of via de chat.

Thema: Verbinding
Het thema voor dit jaar is: Verbinding. Als er iets is dat we van de corona-jaren hebben geleerd, is het wel hoe belangrijk het is om connectie te maken. Niet alleen privé, maar ook op het werk. Dus: hoe werk je aan een goede band met je leerlingen én je collega’s? Lees meer over het thema.

Aanmelden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*