Conferentie – meten is weten? Vso-pro-(v)mbo

20 september 2023
  • Duur 09:00 - 17:30
  • Locatie Nijkerk
  • Organisator Actis Seminars
  • Prijs € 422,29

Meld je aan voor deze conferentie. Het wordt een dag waar je inspiratie opdoet en voorbeelden en inzichten uit de praktijk ophaalt.
Deze dag is ook geschikt als studiedag.

De conferentie wordt georganiseerd door Actis Seminars, onderdeel van Actis. Actis is gericht op vraagstukken van beleid, beheer en bestuur in het (beroeps-)onderwijs, en werkt voor o.a. mbo-instellingen, vmbo-scholen en het ministerie van OCW.

Meten is vergelijken. En vergelijken is echt heel erg lastig als het gaat om de diverse groep leerlingen en studenten op het po (praktijkonderwijs), vso (voortgezet speciaal onderwijs) en de entreeopleidingen in het mbo.
Je wilt deze jongeren natuurlijk kansen bieden, dus moet je voor hun diploma ook hun kennis en vaardigheid meten. Tegelijkertijd wil je ze negatieve onderwijservaringen besparen. Kan dat allemaal tegelijkertijd? Bovendien: is het meten van de prestaties en kwaliteit van je onderwijs überhaupt wel nodig? En wat levert dat dan op? En juist precies hierover gaat deze 4e landelijke conferentie.

In deelsessies is er aandacht voor het ‘hoe’ van zinnig meten en weten. Zo zijn er sessies over het klimaat van de school, over het in beeld brengen van competenties en vaardigheden van leerlingen en studenten en sessies over wat je in en rond de school met gegevens kunt

Meer informatie

Direct aanmelden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*