Meet & Greet Keti Koti Tafel

28 maart 2024
  • Duur 17:00 - 19:30
  • Locatie Amsterdam
  • Organisator Keti Koti Tafel

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je collega’s uit diverse sectoren van de samenleving die net als jij bezig zijn met diversiteit- en inclusiebeleid en met de uitvoering daarvan door allerlei activiteiten. In het geval van Keti Koti Tafel gaat het daarbij om de organisatie van Keti Koti dialoogtafels in samenwerking met vele organisaties, waaraan inmiddels zo’n veertigduizend mensen hebben deelgenomen.

Niet alleen zal het inspirerend zijn elkaar beter te leren kennen, de bijeenkomst wordt ook gebruikt om met elkaar te onderzoeken of het zinvol is om krachten te bundelen. Wat zou de meerwaarde kunnen zijn om ons gezamenlijk uit te spreken over actuele ontwikkelingen? En wat als er inzichten en kennis met elkaar gedeeld worden middels bijvoorbeeld workshops, verdiepende dialoog bijeenkomsten, webinars enz?

De samenwerkingspartners van Keti Koti Tafel zijn o.a. werkzaam bij lokale- en rijksoverheden, maatschappelijk culturele en onderwijsinstellingen, bibliotheken, politie etc. Met elkaar vormen al deze collega’s en organisaties een rijke bron van uiteenlopende expertise en netwerken, die zich allen inzetten voor verbinding in de samenleving en bestrijding van polarisatie(s).

Deze Meet & Greet is niet bedoeld als een verkapte werkconferentie, dus ontmoet je elkaar ook informeel met een hapje en drankje en met muzikale omlijsting die aansluit bij de doelstelling.

Ben je enthousiast over het idee om je bondgenoten en collega’s te ontmoeten? Meld je dan aan voor donderdag 28 maart van 17:00u tm 19:30u bij Museum van Loon – Keizersgracht 672, 1017 ET Amsterdam.

Aanmelden kan via de knop bovenaan deze pagina.
Na aanmelding ontvang je het definitieve programma.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*