Studentenparticipatie

27 juni 2023
  • Duur 09:30 - 13:00
  • Locatie Utrecht
  • Organisator NCP Eqavet
  • Prijs € 0,-

Op 27 juni organiseert Eqavet een bijeenkomst rondom het thema studentparticipatie. Deze bijeenkomst vindt plaats tussen 9.30 uur en 13.00 uur in Vergadercentrum Domstad, Utrecht.
Klik hier voor een routebeschrijving.

In de ochtend start je met een terugblik op wat er in het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden aan activiteiten rondom studentparticipatie vanuit het NCP EQAVET, de MBO Raad, JOBmbo en het Kwaliteitsnetwerk MBO.

Vervolgens neemt Isolde de Groot je mee in haar huidige onderzoek. Isolde de Groot is een onderzoeker aan de Universiteit van Humanistiek en doet samen met het research lab van mboRijnland onderzoek naar het politiek geloof in eigen kunnen van mbo-studenten. Aansluitend ga je op een interactieve wijze aan de slag.

De ochtend wordt afgesloten met een vooruitblik op wat er in het komende studiejaar op de agenda staat (zoals de inspiratiedag studentparticipatie op 7 november 2023).

Programma

9.00 uur  Inloop
9.30 uur  Opening (NCP EQAVET, MBO Raad, JOBmbo en Kwaliteitsnetwerk MBO blikken samen terug op thema en informeren over lopende initiatieven)
10.15 uur  Gastspreker Dr. Isolde de Groot
10.45 uur  Koffie en theepauze
11.00 uur  Aan de slag!
11.40 uur  Vooruitblik op aanstaande projecten & afsluiting
12.00 – 13.00 uur  Netwerklunch

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*