Vroegsignalering van crimineel gedrag bij jongeren

19 juni 2023
  • Duur 16:00 - 17:30
  • Locatie Online
  • Organisator CCV en NCJ

De organisatoren CCV en NCJ willen met dit webinar professionals inspireren om vroegsignalering rondom criminaliteit onder jongeren op te pakken. Samenwerking is hierbij een belangrijk onderdeel.

Songül Mutluer praat je bij hoe de politiek hier tegenaan kijkt en welke mogelijkheden zij ziet om de samenwerking te bevorderen. Zij bespreekt met haar juridische kennis de knelpunten in de samenwerking. Ook de praktijk wordt besproken: Waar lopen de professionals tegenaan? Waar hebben zij een weg gevonden om deze knelpunten om te buigen?

Met de kennis die je opdoet kun je de volgende stap zetten in het doorontwikkelen en opzetten van slimme samenwerkingen om jeugdcriminaliteit te voorkomen.

Voor wie?

Het webinar wordt georganiseerd voor alle professionals die in hun werk te maken hebben met jongeren. Dat zijn ondere andere de professionals in het veiligheids- en sociaal domein zoals jongerenwerkers, jeugdgezondheidszorg professionals, jeugdzorg professionals, schoolmaatschappelijk werkers, onderwijsprofessionals, politiemensen, beleidsmedewerkers en procesregisseurs.

Praktische informatie

Aan het volgen van dit webinar zijn geen kosten verbonden. Je aanmelden voor het webinar is echter niet vrijblijvend. Schrijf je je in, dan wordt er op je komst gerekend. Ben je op het laatste moment toch verhinderd? Dan gaan ze er vanuit dat je een vervanger stuurt.

Factsheet

Open hier de factsheet CCVJeugdpeiling: veel uitdagingen in 2023 voor professionals.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*