Impact Fair 2024 – Save the Date

04 - 06 april 2024
  • Duur 00:00 - 00:00
  • Locatie Utrecht
  • Organisator Impact Fair

Impact Fair is een beurs met een brugfunctie. Eentje die missie, mens en merk aan elkaar verbindt. Een plek waar de impact sector zichzelf kan laten zien, de vooruitgang kan etaleren en hun relevantie kan aantonen. Een social showcase festival. Een plek die inspireert, verbindt en vooral activeert. Want, men praat er niet alleen over de problemen. Ze zetten juist de spotlight op succesvolle oplossingen. Van denken, naar doen!

Op de Impact Fair komt de gehele impact sector bij elkaar om geïnspireerd te raken, succes te vieren en vooral concrete afspraken te maken. Om zo de noodzakelijke 2030 ambities te verwezenlijken.

De Impact Fair faciliteert duurzame samenwerkingen. Met de impact sector aan de ene kant en de overheid, het bedrijfsleven en betrokken burgers -specifiek GenZ- aan de andere kant. Positieve impact vergroten door duurzame samenwerkingen te faciliteren. Want samen maak je meer impact!

Drie dagen lang elkaar inspireren, aan nieuwe samenwerkingen bouwen en nieuwe mensen ontmoeten. Een beurs, congres en festival in één!

De organisatie is nog volop bezig met de voorbereidingen. En men werkt er hard aan om 30.000 bezoekers op de 14.000 m2 beursvloer van het beurs- en congresgebouw in Utrecht vol immersive experiences te gaan ontvangen.
Hou hun website in de gaten.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer één of meerdere sectoren*